Italia. Cuplu de români, în stare gravă după ce au fost bătuți de concubinul fiicei: „Mă amenințase deja în trecut: voia să mă omoare“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Sursa foto: Riviera24.it
Sursa foto: Riviera24.it

Româncă bătută cu o bâtă de baseball de partenerul de 31 de ani al fiicei sale, un alt compatriot. Lovită în cap, în față și în membre de tânărul român, femeia din Ospedaletti a ajuns la spital împreună cu soțul ei. 

"Era ora 21.30, iar eu și partenerul meu tocmai parcasem pentru a ne întoarce acasă după cină", povestește femeia. "În timp ce mergeam pe Via Roma, am fost atacați din spate. Partenerul fiicei mele era acolo împreună cu alți trei sau patru bărbați, toți înarmați cu bastoane de tip bâtă de baseball", a povestit românc, potrivit Riviera24.it.

A fost o violență fără precedent cu care a fost atacat cuplul. "Partenerul meu a fost rănit la umăr și la braț. A încercat să scape, dar l-au urmărit, continuând să-l bată. Doar prietenul fiicei mele m-a bătut. Mi-au pus 20 de copci în cap", a povestit românca, îngrozită.

Româncă: „Mă amenințase deja în trecut: voia să mă omoare“

 

Femeia în vârstă de 50 de ani, încă în stare de șoc, povestește ferocitatea cu care a fost bătută. În ciuda bătăii, a avut luciditatea de a striga, cerând ajutor, în speranța că locuitorii o vor auzi și vor chema ajutoare. "Am strigat că mă omoară, am cerut să cheme carabinierii și, din fericire, cineva a făcut-o. Au sosit două ambulanțe și carabinierii. Atacatorii noștri fugiseră deja cu o mașină", ovestește ea.

În Via Roma există încă semne ale atacului: stropi de sânge pe trotuar și pe vitrinele magazinelor. Nu este pentru prima dată când, din motive încă neelucidate, bărbatul de 31 de ani a amenințat-o pe femeie cu moartea: în urmă cu câteva luni, de fapt, îi spusese că o va împușca.

Italia. Cuplu de români, în stare gravă după ce au fost bătuți de concubinul fiicei

 

'Pentru că știam că are arme', explică femeia de 50 de ani, 'l-am denunțat și carabinierii le-au luat. Acum m-a făcut să plătesc pentru asta". Dar acum femeia se teme, pentru ea, pentru partenerul ei, dar și pentru fiica ei: "Mai întâi m-a amenințat cu vorbe, apoi a trecut la fapte, ce va face în continuare? - întreabă ea - „mi-e teamă chiar și să ies din casă și mă tem pentru fiica mea, cu care abia pot vorbi. Ea spune că nu a fost niciodată violent cu ea, dar cum pot fi sigură?".

Femeia cere acum protecție din partea autorităților judiciare și a poliției.

Incidentul este investigat de carabinieri. Nu este exclus ca scena violențelor și fuga atacatorilor să fi fost filmate de camere de supraveghere video publice și private.

Cuplul a fost externat din spital: ea cu un prognostic de 20 de zile, el cu 30.

 

-----------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel