Italia. Copil de 5 ani, accidentat grav de un șofer român: Micuțul i-a sărit în față; mama acestuia era beată, în casă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un băiețel de 5 ani, de  origine africană, a fost accidentat grav de un vecin român, aflat la volanul unui SUV.  Micuțul i-a sărit în față, iar șoferul nu a avut timp să frâneze. 

A ieșit în fugă pe poarta casei și a fost călcat de SUV-ul vecinului său. Micuțul de 5 ani a fost dus la spitalul Santobono.

Așa s-a întâmplat în jurul orei 18.00 pe Viale Fanelli din Castel Volturno, unde un băiețel african de 5 ani a ieșit în fugă pe poarta casei sale pentru a se juca în stradă și a fost călcat de un SUV condus de un bărbat de naționalitate română, care nu a avut timp să frâneze.

Italia. Copil de 5 ani, accidentat grav de un șofer român

 

Șoferul autovehiculului, după ce a văzut corpul copilului pe alee, a alertat serviciile de urgență, în timp ce locuitorii au încercat să salveze copilul. Personalul 118 a sosit și a transportat de urgență copilul la clinica Pineta Grande din Castel Volturno.

Cu toate acestea, personalul medical a optat pentru transportul la spitalul Santobono din Napoli. Copilul avea o tăietură mare pe față și numeroase răni pe tot corpul.

Ancheta a fost încredințată carabinierilor de la Departamentul Teritorial Mondragone.

Șoferul autovehiculului a fost supus unor teste de rutină, toate cu rezultate negative.

După ce s-a dat de urma familiei copilului, s-a constatat că mama se afla sub influența alcoolului și a fost transportată la spitalul din Castelfranco. La fața locului s-au deplasat și voluntarii de protecție civilă din Castel Volturno.

Un alt român, de 48 de ani, care tăia copaci deasupra Pasului Cibiana, a fost transportat  la spital cu un traumatism toracic.

Italia. Un muncitor român rănit, salvat cu elicopter medical

 

Românul este angajat al unei firme forestiere. Joi, 12 mai, în jurul orei 13, un elicopter medical  a intervenit în Cibiana di Cadore, unde s-a produs un accident de muncă.

Muncitorul român a fost rănit în timp ce tăia copacii în pădurea de deasupra Pasului Cibiana, scrie amicodelpopolo.it.

Victima, de 48 de ani, fusese lovită de un buștean, suferind un traumatism toracic suspect. După ce i s-a acordat primul ajutor, românul rănit a fost așezat pe o targă, apoi a fost ridicat la bordul aeronavei cu troliul. Elicopterul l-a transportat, ulterior, pe muncitorul român rănit  la spitalul din Treviso, unde a rămas internat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel