Italia. Cinci români petrecăreți i-au amenințat pe polițiști în noaptea de Paște: ”Vă distrugem pe toți, lăsați-ne în pace” 

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia Cinci romani petrecareti i-au amenintat pe politisti in noaptea de Paste
Italia Cinci romani petrecareti i-au amenintat pe politisti in noaptea de Paste

În noaptea Paște, în jurul orei unu dimineața, au fost identificați 5 cetățeni români, lângă grădinile din Piazza Garibaldi din Teramo care, pe lângă starea evidentă de ebrietatea, încălcau obligația de a rămâne acasă între orele 22.00 și 05.00.

 

Polițiștii din Teramo, care verifică zona și respectarea obligației de către cetățeni de a nu părăsi locuința între orele 22.00 la 05.00, au solicitat ajutorul colegilor și a unui echipaj de pe ambulanță, după ce un grup de cinci români a fost depistat lângă grădinile din Piazza Garibaldi din Teramo. 

Când au fost opriți pentru a fi legitimați, cei cinci români au refuzat. Mai mult, unul dintre ei a încercat în mod repetat să-i împingă pe polițiști, urlând: „Vă distruge pe toți, lăsați-ne în pace, nu trebuie să fim controlați de nimeni. Să vă fie rușine”. De asemenea, a fost nevoie și de intervenția medicilor, deoarece bărbații, în stare de ebrietate, erau agresivi și era nevoie ca medicii să le reducă conținutul de alcool din sânge, care era foarte ridicat. Ulterior, cei cinci români au fost duși la secția de poliție, iar verificările au continuat, scrie ekuonews.it.

La încheierea verificărilor, bărbatul de 32 de ani din Teramo, care i-a amenințat polițiști, a fost denunțat pentru opunerea rezistenței în fața forțelor de ordine, amenințare, refuzul de a se legitima sau de a furniza datele sale personale, hărțuire și pentru încălcarea prevederilor anti COVID. De asemenea, au fost sancționați și ceilalți patru români, cu vârste cuprinse între 24 și 40 de ani.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel