Italia. Casa unui român de 39 de ani, tată a patru copii, distrusă de o explozie. Bărbatul voia să repare un radio vechi

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

O explozie a avut loc în casa unui român de 39 de ani care încerca să repare un radio vechi. 

Un român de 39 de ani  s-a ales cu arsuri pe 20% din suprafața corpului. Bărbatul se afla în pivniță, acolo unde se dedica hobby-ului său de a  repara aparate de radio vechi din anii '70-80. Din fericire, chiar dacă are arsuri, acesta se află în afara oricărui pericol și este internat la spitalul Bufalini. 

Potrivit unei anchete inițiale efectuate de pompierii care au lucrat ieri până la ora 17:00 pentru securizarea zonei(în condițiile în care explozia avut loc în jurul orei 11:00) cauza incendiului ar fi un scurtcircuit care a avut loc în firul unei lămpi. Incendiul a provocat apoi probabil explozia unei butelii de gaz de camping. Bărbatul avea însă în subsol și câteva cutii de pulverizare din spumă poliuretanică. Explozia a fost auzită de vecinii care au dat alarma chemând pompierii.

Românul lucrează în oraș și are patru copii 

 

Românul locuiește de mult timp în Cesena, împreună cu soția și cei patru copii într-un apartament de la parterul clădirii respective. După explozie, apartamentul a fost expertizat ca fiind nesigur de către pompieri. Familia a fost apoi evacuată. Cu toate acestea, nu au existat probleme pentru cealaltă casă, situată în aceeași clădire, vecinii putând să rămână în continuare acasă. 

La fața locului, pe lângă pompierii care au lucrat aproximativ șase ore, au intervenit și agenții de la secția de poliție din apropiere și polițiștii locali care au dirijat traficul. Strada Via Padre Vicinio da Sarsina a fost închisă pentru câteva ore.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel