Italia. Biserica din Pescara cere ajutorul românilor pentru a repatria trupurilor lui Cristinel și Cristinei

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:

Cazul celor doi soți români care au murit vineri, 15 octombrie, la Montesilvano, în provincia Pescara, a îndurerat și impresionat comunitatea românilor din zonă.  

Parohia Ortodoxă Română Pescara a organizat o strângere de fonduri pentru a ajuta rudele celor doi români care au murit vineri, la Montesilvano, să repatrieze corpurile neînsuflețite. Daniel Ștefan Corbos și-a lovit mortal soția cu un cuțit de bucătărie, după care s-a sinucis, tot cu un cuțit, procurându-și o rană fatală în zona abdomenului. În urma celor doi rămâne un băiețel de 10 ani, care era la școală în momentul tragediei.

"În urma unui eveniment neplăcut, Cristinel și Cristina, o familie de români din localitatea Montesilvano, au trecut la Domnul, lăsând în urmă un copilaș de 11 anișori. În acest moment de grea încercarea și la rugămintea familiei și a prietenilor, începând de azi parohia noastră va organiza o colectă pentru strângerea de fonduri în vederea repatrierii celor două trupuri neînsuflețite, în România. Cei ce pot contribui o pot face direct la biserica parohială sau prin virament bancar în contul parohiei. Parrocchia Ortodossa Romena „San Simeone il Giusto ed Anna Profetessa.”

Banca Intesa: IT12I0306909606100000017870;
Causale: – Donazione Cristinel și Cristina.", este anunțul postat de Parohia Ortodoxă Română Pescara pe pagina de Facebook.

Cine este românul care și-a ucis soția, iar apoi s-a sinucis

 

Apar noi detalii legate de crima înfiorătoare din Montesilvano (Abruzzo). Totodată, presa din Italia a publicat și identitatea românului care și-a ucis soția iar apoi s-a sinucis. 

Doi români, soți și soție, ambii în vârstă de 50 de ani, au fost găsiți morți vineri, 15 octombrie, în bucătăria apartamentului din Montesilvano (Abruzzo), unde locuiau de aproximativ 15 ani.

Potrivit presei din Italia, Daniel Ștefan Corboș este bărbatul care și-a lovit mortal soția, pe Cristina Florida Cicio, apoi s-a sinucis. În urma lor a rămas un băiețel de numai 10 anișori. 

Daniel își pierduse locul de muncă

 

Daniel și-a pierdut recent locul de muncă și pare că din această cauză suferea de depresie. Totodată, se pare că existau multe certuri pe tema banilor în casa celor doi. Daniel lucrase ca zidar, iar Cristina se ocupa cu mici servicii estetice și de curățenie la domiciliu.

"Alerga mereu de colo, colo”, a spus o vecină.

Din exterior cei doi români păreau un cuplu frumos. "Erau persoane oneste, responsabile, civilizate și mereu politicoși cu cei din jurul lor”, au declarat vecinii.

Serviciile sociale au grijă de copil, în așteptarea surorii mamei, care urmează să ajungă în Italia de la Brașov, de unde erau originari soții români.

Crima care a șocat Italia

 

Drama a avut loc în jurul orei 8:30, vineri dimineață, într-o casă din via Tagliamento 11 din Montesilvano. Conform informațiilor inițiale, românul ar fi înjunghiat-o pe soție, tot în vârstă de 50 de ani, apoi s-a înjunghiat în abdomen. Corpurile neînsuflețite ale soților români au fost găsite unul peste altul, în bucătărie, după ce un vecin a alertat 113 pentru că a auzit țipete alarmante care veneau din casă.

Carabinierii Montesilvano și medicii au ajuns la fața locului cu o ambulanță, însă au putut constata doar moartea cuplului. Investigațiile sunt încredințate carabinierilor din nucleul de anchetă al comandamentului provincial Pescara.

Cuplul are un copil de 10 ani care este înscris la o școală din Montesilvano și care nu era acasă în momentul tragediei. Daniel și-a dus fiul la școală, apoi s-a întors acasă unde a început să se certe cu soția.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel