Italia. Român arestat după ce a mutilat un bărbat cu bătaia. Victima a avut nevoie de 25 de zile de spitalizare pentru a se recupera

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Italia. Român arestat după ce a mutilat un bărbat cu bătaia. Victima a avut nevoie de 25 de zile de spitalizare pentru a se recupera
Italia. Român arestat după ce a mutilat un bărbat cu bătaia. Victima a avut nevoie de 25 de zile de spitalizare pentru a se recupera

Un român și complicele său de origine italiană au agresat fizic un bărbat, care a ajuns la spital cu răni grave.

O bătaie de stradă a degenerat, iar un bărbat a fost transportat la spital cu un prognostic de recuperare 25 de zile. Agresiunea a avut loc în municipiul Gaeta, unde carabinierii de la postul de poliție local au văzut doi bărbați de 23 și 25 de ani, un cetățean italian și unul român, în stare de libertate, fugind de la locul faptei.

Cei doi sunt considerați responsabili de agresarea unui bărbat de naționalitate italiană de 43 de ani din Gaeta, conform presei străine.

 

Român arestat, după ce a mutilat un bărbat cu bătaia



Cearta, care ulterior s-a transformat într-o încăierare, ar fi avut la bază motive banale, dar motivele agresiunii sunt încă cercetate de carabinieri. Cu toate acestea, cel care a avut de suferit a fost bărbatul de 43 de ani, care a fost bătut și lovit în mod repetat în față de ceilalți doi.

Românul ar fi fost surprins aplicându-i mai multe lovituri, care ar fi dus la stabilirea unui prognostic de 25 de zile de către medicii spitalului, care l-au consultat. Victima a fost cea care a raportat incidentul și s-a adresat carabinierilor, care i-au identificat apoi pe cei responsabili de răni.

Vezi și

 

Italia. Dispută în centrul orașului Pesaro cu bătaie și jigniri: un român și un italian au fost despărțiți de poliție

 

Un român și un italian s-au luat la bătaie în Pesaro, Italia. Poliția a sosit la timp și i-a potolit.

Intervenție în Piazzale Lazzarini, unde trecătorii au asistat la o scenă de bătaie, gândindu-se că aceasta ar putea degenera într-una sângeroasă, dacă nu ar fi apărut echipajul de poliție în timp util. Cei doi scandalagii au fost apoi identificați de poliție.

Momente de tensiune la sfârșitul după-amiezii de 15 martie în zona Piazzale Lazzarini din cauza unei dispute violente între două persoane care riscau să degenereze.

Citește continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel