ITALIA: Barmaniță româncă, reținută pentru deținere ilegală de DROGURI, ARME și MUNIȚIE

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Carabinierii in Secția Operativă a Compagnia di Frascati  au arestat o tânără româncă, de 27 de ani, suspectată că vindea, alături de iubitul ei, droguri în barul în care lucra. Ei sunt suspectați și de trafic de arme și muniție.

Carabinierii din Secția Operativă a Compagnia di Frascati au arestat, recent, un cuplu din zona Tor Vergata  pentru trafic de droguri, deținere ilegală de arme și muniție. Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, originar din provincia Avellino, era deja cunoscut poliție cu antecedente, in timp ce partenera lui, o româncă de 27 de ani, lucra ca barman în zonă.

Polițiștii au cercetat îndeaproape mișcările suspecte ale celor doi, care se deplasau, de câteva ori pe zi, de la domiciliul lor la barul unde lucrează femeia. Ieri după-amiază, oamenii legii i-au oprit la intrarea casei și i-au percheziționat. Au fost găsite 52 de doze de cocaină și 3.000 de euro în numerar, ascunse în diverse părți ale casei, considerate a fi încasările din activitățile ilegale.

Tot la domiciliul celor doi, polițiștii au găsit și o armă semiautomată Beretta de calibru 7,65, cu număr de serie abradat, complet cu încărcător.mAlte 46 de cartușe și o balaclava a fost găsită în interiorul unei pungi sub pat.

Toate materialele găsite au fost confiscate, iar arma va fi supusă unor investigații suplimentare, pentru a verifica dacă aceasta a fost folosită și în alte cazuri.

Cei doi au fost reținuți și duși în arest, unde își așteaptă sentințele pentru faptele de care sunt cercetați. 

 

Sursa: ilmamilio.it

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel