Italia: Badantă româncă, găsită moartă. Batrâna, la rândul ei, aproape de moarte. Situație ciudată

Narcis Popa |
Data publicării:

O badantă româncă a fost găsită moartă, în condiții suspecte, în casa bătrânei pe care o îngrija în Ancona. Românca era moartă, iar bătrâna era lovită și căzută pe jos. 

Situația este cel puțin ciudată, pentru că bătrâna de 91 de ani era căzută la podea. Ea a povestit oamenilor legii că ar fi încercat să-și facă o cafea și a alunecat, pentru că se deplasa prin casă cu ajutorul unui suport. Ar fi strigat în zadar, pentru că îngrijitoarea româncă era deja moartă. 

Ea a fost găsită de fiul său după mai multe ore, deshidratată și în stare precară de sănătate. Medicii spun că ar fi fost posibil ca în doar câteva ore să se stingă și ea, nemaiavând cine să o ajute. 

Femeia ar fi înlocuit o altă badantă româncă, 'titulară' a postului care s-ar fi deplasat în România în aceste zile. Oamenii legii au încercat să o contacteze, dar aceasta se pare că este de negăsit.

Din primele informații pe trupurile celor două femei nu ar exista urme de violență, dar nici o ipoteză nu este exclusă. Necropsia va arăta cauza morții româncei, dar anchetatorii spun că ar putea fi vorba despre un infarct. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel