Italia. Badantă româncă, dată pe mâna carabinierilor de bătrâna pe care o îngrijea: A sperat că e nevinovată

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O româncă de 50 de ani, ce lucra ca badantă pentru o bătrână din Ariano Irpino, regiunea Campania, Italia, a ajuns în arest după ce vârstnica a remarcat că din contul ei s-au făcut nevăzuți 13.000 de euro.

Carabinierii din stația locală din Ariano Irpino au fost sesizați pentru un presupus furt și utilizarea necuvenită a cardurilor de credit. Femeia, în vârstă de peste 90 de ani, a apelat la Carabinieri după ce a constatat că din contul ei bancar lipsesc aproximativ 13.000 de euro.

Cum femeia nu avea pe altcineva aproape, a decis să ceară ajutorul unei badante, care să o ajute la treburile zilnice. Bătrâna a avut încredere deplină în românca de 50 de ani alături de care locuia acum. Numai că, verificând extrasul bancar, și-a dat seama că lipsesc aproximativ 13 mii de euro, după o serie de diverse retrageri de bani în numerar.

La finalul unei serii de investigații, carabinierii au identificat-o pe presupusa autoare a faptelor: Badanta româncă. Femeia i-ar fi sustras bătrânei cardul de credit, apoi l-a pus la loc, după ce a retras sume de bani. Având în vedere dovezile adunate, femeia a fost prezentată parchetului din Benevento, care urmează să stabilească dacă femeia se face vinovată și ce pedeapsă riscă să primească, potrivit ilfattovesuviano.it.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel