Italia. Badantă româncă, anchetată: Bătrânul asistat a fost UCIS și găsit cu mâinile și picioarele legate

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O îngrijitoare româncă a intrat în vizorul autorităților italiene după ce bătrânul pe care aceasta îl asista a fost găsit mort, în casă, cu mâinile și picioarele legate.

Cazul s-a petrecut la Palma di Montechiaro, în Sicilia. Michelangelo Marchese, un vârstnic de 89 de ani, a fost găsit mort ieri, 13 iulie, în apartamentul său, cu mâinile și picioarele legate. Medicul legist, după verificările necesare, a concluzionat că bătrânul a fost ucis, excluzând cauza naturală a morții.

 Procurorul adjunct Chiara Bisso a dispus efectuarea necropsiei, care va elucida cauza morții, pentru marți, 14 iulie. Ieri, după macabra descoperire, carabinierii din Licata, și cei  Agrigento, au încercat să reconstituie ultimele momente din viața vârstnicului. Bătrânul nu mai fusese văzut de câteva zile, iar vecinii au anunțat carabinierii. Aceștia, cu ajutorul pompierilor, au intrat în apartamentul pensionarului, unde l-au găsit într-o baltă de sânge, cu mâinile și picioarele legate.

O primă ipoteză este cea a jafului:  Cineva a pătruns în locuință, căutând sume de bani, dar jaful ar fi degenerat într-o crimă. Anchetatorii au interogat-o pe îngrijitoarea de origine română care lucra pentru Michelangelo Marchese. Copiii bătrânului l-au invitat de nenumărate ori să meargă să locuiască la unul dintre ei, dar bătrânul prefera să stea singur, în locuința sa, fiind asistat de o badantă româncă, potrivit corriereagrigentino.it. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel