Italia. Amendă uriașă pentru trei români care au mers la un magazin tradițional din altă localitate

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Trei români din Italia au fost amendați cu 1.500 de euro, după ce au încălcat restricțiile de circulație. Ei au vrut să meargă un magazin cu produse tradiționale românești aflat în altă localitate. 

Trei cetățeni români rezidenți în localitatea Colle Val d'Elsa (provincia Siena) au fost amendați de polițiști, după ce au fost prinși mergând la cumpărături în altă localitate, relatează publicația locală sienanews.it.

Potrivit unui comuicat al autorităților, cei trei români, în vârstă de 21, 25 și 32 de ani, intenționau să se deplaseze în localitatea Siena, aflată la aproximativ 28 de km distanță, pentru a face cumpărăturile de Paște de la un magazin cu produse tradiționale românești.

Tinerii au fost opriți pe drum, în zona San Prospero, de o patrulă a Poliției de Stat care a constatat nu numai că tinerii români nu respectau distanța minimă de un metru și se deplasau în altă localitate, dar nu aveau nici declarația pe propria răspundere la ei.

Cei trei bărbați au recunoscut că nu și-au procurat declarația pe propria, fiind conștienți că încalcă legea.

Agenții de poliție i-au amendat cu 1.500 de euro pentru încălcarea normelor de prevenire a răspândirii epidemiei de coronavirus.

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel