Italia. A vrut să-și salveze fiul care s-a aruncat în fața trenului, dar au murit amândoi sub ochii mamei. Familia era în vacanță la mare

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Tragedie la Senigallia pentru o familie aflată în vacanță, la mare. Fiul în vârstă de 26 de ani și tatăl său au murit loviți de un tren de marfă sub ochii mamei sale. 

Ceea ce trebuia să fie o sărbătoare liniștită s-a transformat într-o tragedie uriașă. Povestea teribilă a unui tată și a unui fiu loviți de un tren. Bărbatul încerca să salveze viața fiului său, care decisese să se sinucidă. Se pare că băiatul suferea de depresie de ceva timp.

Tatăl, în vârstă de 63 de ani și fiul său, de 26 de ani, au murit după ce au fost călcați de un tren de marfă care trecea prin gara din Senigallia, în mica provincie Ancona. Victimele incidentului au fost doi turiști care au decis să petreacă câteva zile de relaxare în la mare, departe de viața agitată din orașul lor natal, Perugia.

Te-ar putea interesa și: Românii din Italia, amendați pentru că nu s-au vaccinat. Fiscul italian a început trimiterea plicurilor

O poveste tristă și devastatoare a unui tată care stătea pe calea ferată cu fiul său încercând să-l convingă să ia decizia corectă și să nu-și ia viața, așa cum amenința să facă. Din păcate, însă, lucrurile nu au decurs așa cum sperau, iar trenul nu numai că l-a călcat pe tânărul de 26 de ani, dar i-a curmat și viața tatălui care făcea tot ce putea pentru a-și aduce fiul pe calea cea bună, potrivit Nanopres.it.

Italia. A vrut să-și salveze fiul care s-a aruncat în fața trenului, dar au murit amândoi sub ochii mamei

 

Lucrurile ar fi trebuit să decurgă altfel, deoarece mama și fiul ajunseseră în Senigallia cu câteva zile înaintea tatălui pentru a sta în casa lor de vacanță. Tatăl, pe de altă parte, reușise să se elibereze abia la jumătatea lunii august și să li se alăture pentru a petrece ceva timp împreună. O familie formată din părinți, un fiu și o fiică, deși aceasta din urmă nu pare să fi fost în vacanță cu familia.

Tragedia s-a produs din cauza depresiei, o boală cumplită de care tânărul de 26 de ani suferea de ceva vreme. Deși părinții nu mai locuiau împreună ca soț și soție, au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a nu-și lăsa fiul singur și pentru a înfrunta împreună această boală teribilă.

Tragedie în vacanță, la mare

 

Oamenii de la gara din Ancona, martori la incident, au relatat că băiatul a început să alerge spre trenul care se apropia, strigându-și dorința de a-și lua viață. Tatăl său, care cel mai probabil nu era departe de el, a încercat să ajungă la el și să-l ducă în siguranță. Din nefericire, însă, și bărbatul, încercând să-și oprească fiul, care nu mai era el însuși, a fost călcat de tren și a avut parte de o moarte cumplită. Corpurile fără viață ale celor doi bărbați au fost găsite în două locuri foarte diferite: cel al tânărului de 26 de ani a fost găsit în direcția Ancona, în timp ce cel al tatălui a fost găsit la aproximativ 10 metri mai la nord.

Situația este și mai tristă dacă ne gândim că întreaga scenă s-a petrecut sub ochii neputincioși ai mamei. Femeia, după ce a fost martoră la toate acestea, s-a aruncat la pământ, disperată și îndurerată.

Deși serviciile de salvare au fost anunțate imediat, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva. În orice caz, două ambulanțe și mai multe vehicule ale pompierilor au sosit imediat la fața locului, împreună cu poliția și carabinierii, care au început imediat ancheta.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel