Italia. Un pensionar ROMÂN a vrut să MITUIASCĂ poliţişti. Cum au reacţionat CARABINIERII când au văzut banii

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Un pensionar român în vârstă de 63 de ani a ajuns în vizorul autorităţilor după ce a încercat să mituiască poliţiştii italieni în momentul în care le-a predat actele maşinii la control.

Acesta a fost oprit la o staţie de taxare din Orte, Italia, pe 5 mai. Românul încerca să ducă în ţară o maşină care nu mai putea circula din cauza legislației privind emisiile poluante. În maşină se mai aflau câteva persoane, care nu au fost, însă, cercetate.

Când carabinierii i-au cerut bărbatului actele maşinii, acesta le-a întins cu tot cu bani, respectiv 200 de euro.

Acesta a fost acuzat de încercare de mituire a autorităţilor şi la primul termen în instanţă, pe 8 mai, bărbatul le-a spus că nu a încercat să mituiască pe nimeni, ci ţinea acolo banii pentru cheltuieli mărunte.

"Clientul meu a fost tratat ca un cumpărător transnațional. Dar nu este antreprenor: a luat mașina în România ocazional, nu o face ca activitate continuă. Autorizația este destinată celor care fac afaceri", a spus avocatul românului, citat de lamiacittanews.it.

Iniţial, instanţa voia să îi impună obligația de a semna în Acilia, în Ostia antica sau în Casal Palocco, însă a fost lăsat să se întoarcă în România. 

Acesta s-a prezentat din nou în faţa judecătorilor pentru o sentinţă finală. Pensionarul român este acum condamnat la un an, două luni și șase zile, cu suspendare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel