Italia. Transportul în comun din Roma, în GREVĂ. Când începe şi cât va dura

Andreea Cosma |
Data publicării:

Sindicaliştii USB din Italia anunţă o grevă de transport în Roma, o oprire la scară regională care va afecta regiile de transport Atac, Roma Tpl și Cotral. Protestul va dura 24 de ore, potrivit Roma Today.

Greva va avea lor pe 25 septembrie, începând cu ora 10 și va implica autobuze, troleibuze, tramvaie, metrou, căile ferate Roma-Civitacastellana-Viterbo, Termini-Centocelle și Roma-Lido. Sunt posibile repercusiuni și asupra liniilor periferice și asupra curierilor suburbani. 

 

Benzile de garanție

 

Serviciile vor fi în orice caz asigurate în perioada de la începutul programului de zi și până la 10 dimineața și de la 17 la 20 după-amiază. În noaptea dintre 24 și 25 și între 25 și 26 septembrie, pot exista reduceri ale programului rețelei de noapte. În noaptea dintre 25 și 26 septembrie, serviciul liniilor de metrou, liniile de înlocuire de seară ale metroului C și tramvaiului 8 nu vor fi garantate.

 

Motivul din spatele grevei

 

La baza protestului transportul public se află regula cu ocuparea a 80% din capacitatea mijlocului de transport din Lazio.

„De neimaginat 80% din capacitatea păstrării distanței” a comentat acum 2 săptămâni secretarul USB Michele Frullo. „Și, în orice caz, nu există nimeni care să controleze”, așa cum a subliniat deja uniunea de bază atunci când limita era de 60%. "Am recurs deja la Tribunal. Acum, când vehiculele sunt asaltate, în loc să consolidezi serviciul, ce faci? Pragul este mărit pentru a legaliza ceea ce nu era legal până acum". În pericol este sănătatea șoferilor și cea a miilor de pasageri. „Dar apoi la școală trebuie să stea distanţaţi”, a completat reprezentantul sindicatului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel