Italia. Premierul Mario Draghi şi soţia, vaccinaţi cu AstraZeneca

Andreea Cosma |
Data publicării:

Premierul Italiei, Mario Draghi, în vârstă de 73 de ani, şi soţia sa, Maria Serenella Cappello, s-au vaccinat marţi cu vaccinul AstraZeneca, în conformitate cu schema de vaccinare pentru regiunea Lazio, au informat surse guvernamentale, citate de EFE.

Draghi, desemnat în februarie de preşedintele Italiei, Sergio Mattarella, în postul de prim-ministru pentru a scoate ţara din criza politică, s-a prezentat la gara centrală din Roma, Termini, unde a fost deschis un centru de vaccinare.

Mario Draghi anunţase deja că se va vaccina cu serul produs de compania anglo-suedeză atunci când îi va veni rândul, în momentul în care Italia a reluat vaccinarea cu AstraZeneca, după o întrerupere decisă ca urmare a apariţiei mai multor cazuri de tromboză.

Italia vaccinează cu AstraZeneca persoanele de peste 65 de ani şi membrii forţelor de ordine, profesori şi alte categorii de risc.

Preşedintele Mattarella, în vârstă de 79 de ani, a primit deja prima doză la 9 martie, la spitalul Spallanzani din Roma, conform calendarului stabilit de autorităţile sanitare locale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel