Italia. Două tinere românce, dispărute la trei zile una după cealaltă, căutate în continuare de familii şi autorităţi. De aproape ZECE zile nu se ştie nimic de ele

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

La aproape trei zile după ce Elena Miruna Nemțeanu, o româncă în vârstă de 17 ani, a dispărut fără urmă la Grosseto, un oraș din Toscana, Italia, pe data de 7 august, o altă tânără româncă a fost dată dispărută. Este vorba despre Ruxandra Alexandru, o elevă de 18 ani de la Liceul de Arte din Imperia, regiunea Liguria.

Se împlinesc zece zile de când a dispărut prima fată şi nicio veste nu a venit până acum pentru familiile lor.

Ruxandra Alexandru a fost văzută ultima dată pe 10 august, în Piazza Calvi, în Imperia. Purta haine albastre, lejere. În prezent, spre deosebire de fotografie, ea are vârfurile de păr vopsite în culoarea verde. Tânăra este elevă Școala de Artă și locuiește în Imperia împreună cu familia.

Nu este clar dacă aceasta are sau nu un telefonul mobil asupra sa. Potrivit Imperia Post, numărul de telefon este totuși apelabil.

Membrii familiei au depus la Carabinieri raportul dispariţiei. Oricine o vede, este rugat să contacteze imediat forțele de ordine.

sursa foto: Imperia Post

Cealaltă tânără dispărută este Elena Miruna Nemțeanu, o româncă în vârstă de 17 ani, a dispărut fără urmă la Grosseto, un oraș din Toscana, Italia.

Mama Elenei a lansat un apel disperat: „Ajutați-mă să o găsesc!” după ce vineri, 7 august, în jurul orei 20.30, a plecat de acasă, acolo unde locuiește cu părinții și fratele mai mic, și nu a mai fost văzută nicăieri.

Elena are aproximativ 1,65 m înălțime, părul lung, șaten și ochi căprui. Fata a plecat fără telefonul mobil la ea, iar la momentul dispariției era îmbrăcată cu rochia din fotografie și purta adidași albi.

Oricine a văzut-o sau are vreo informație despre Elena, este rugat să se adreseze autorităților la numărul 112 sau să o sune direct pe Maria Mihaela Nemțeanu, mama tinerei, la numărul de telefon 0039/3201121282.

Elena Miruna Nemțeanu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel