Italia. Decizie în cazul româncei moarte în urma unei operaţii. A trăit "nouă luni de agonie". Ce păţeşte medicul care a operat-o

Andreea Cosma |
Data publicării:

Procurorii din Milano a cerut acuzarea lui Mattia Colli, chirurg al „Centrului de chirurgie plastică și estetică MC” din capitala lombardă, acuzat de omor pentru moartea unei românce de 36 de ani 2018. Decesul femeii a fost cauzat de complicații apărute după o operație de liposucție făcută cu câteva luni înainte, scrie Ansa.it.

Ana Maria Crăciun a murit într-un hospice din Bresciano, pe 11 aprilie 2018, după nouă luni de suferinţă, suferind de o infecţie gravă după ce a fost operată de medicul italian, pe 5 iulie 2017.

O operație care, conform plângerii partenerului ei, i-ar fi cauzat moartea.

Femeia, conform plângerii partenerului ei, asistat de avocata Laura Gravina, a trăit „nouă luni de agonie”. 

După liposucție, adică îndepărtarea unei părți a țesutului adipos, de pe șolduri, abdomen și picioare, s-a simțit rău, acuzând febră și convulsii.

De la Milano se întorsese în România unde fusese operată de mai multe ori pentru „fasciită necrozantă”, adică o formă gravă de infecție. 

Deoarece starea ei nu s-a îmbunătățit, a fost transferată la Fundația Poliambulanza din Brescia și apoi la un hospice din Orzinuovi, unde a murit. 

Chirurgul, conform celor explicate de apărătorul său, avocatul Gian Filippo Schiaffino, „a respectat toate regulile și prescripțiile chiar și în faza postoperatorie”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel