Italia: Bărbatul care și-a violat soția româncă de față cu copiii și-a aflat pedeapsa

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

„Monstrul” din Gizzeria a fost condamnat la 20 de ani de închisoare pentru că, timp de 10 ani, și-a violat soția de față cu copii. 

Potrivit publicației italiene catanzaroinforma.it, Francesco Rosario Aloisio Giordano, italianul de 55 de ani din Lamezia Terme, care timp de 10 ani și-a bătut și violat soția în fața copiilor, a fost condamnat la 20 de ani de închisoare de către Curtea de Justiție din Catanzaro.

Procurorii au cerut 26 de ani de închisoare pentru „monstrul” din Gizzeria, cum este supranumit bărbatul în presa italiană, însă avocații apărării au obținut o pedeapsă mai mică, motivând că declarațiile soției nu sunt utilizabile.

Cazul a fost descoperit din întâmplare, de către autorități. La o razie a poliției, mașina bărbatului a fost oprită pentru un control de rutină, iar atitudinea suspectă a bărbatului i-a determinat pe polițiști să-i facă o vizită acasă.

Descoperirea făcută odată ajunși acasă la bărbat i-a lăsat pe polițiști fără cuvinte.

 

„Monstrul” și-a sechestrat propria familie

 

Bărbatul și-a sechestrat propria familie timp de 10 ani, ținându-și în sclavie soția și copiii, obligându-i să trăiască în niște condiții de nedescris. Soția și copii locuiau în condiții insalubre, printre șobolani, fără acces la apă curentă, fiind nevoiți să doarmă pe paturi făcute din carton luat din gunoi.

Bărbatul își supunea soția la tot felul de acte violente de față cu copiii, chiar și atunci când a fost însărcinată, obligându-l pe unul dintre copii să imite actele de violență.

Pe lângă violențele la care femeia era supusă, ea a mai fost violată și „operată” cu instrumente de agricultură, care i-au provocat lacerații interne.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel