Italia. Badantă moldoveancă, bătută de un conaţional pentru că nu a vrut să întreţină relaţii sexuale. Avea sânge în jurul ochilor

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

O femeie în vârstă de 51 de ani din Republica Moldova a fost bătută crunt chiar de către un conaţional care a vrut să o oblige să îi facă sex oral, scrie Milano Today.

Bărbatul a lovit-o cu pumni în fațăşi pe corp. Loviturile au fost suficient de puternice pentru a-i provoca sângerări în jurul ochilor şi să îi obtureze vederea, potrivit aceleiaşi surse.

Toate acestea pentru că ea refuzase clar să-i facă sex oral, iar bărbatul a încercat să o forţeze. 

Scena a avut loc în noaptea dintre 3 și 4 mai, într-o casă din Corsico (Milano). 

După ce victima a depus plângere la poliţie, carabinierii au identificat şi încătuşat un bărbat în vârstă de 40 de ani, tot cetăţean moldovean. El este acuzat de vătămare și violență sexuală. Nu avea antecedente penale.

 

Petrecere în pandemie, încheiată cu violenţă sexuală

 

Se pare că bărbatul ar fi organizat o petrecere în locuinţa sa din via Marco Polo, iar printre invitaşi se număra şi femeia de 51 de ani. Petrecerea - care încalcă însă dispozițiile actuale privind distanțarea socială pentru a opri epidemia de coronavirus - s-a transformat rapid într-un coșmar pentru victimă, care lucrează ca îngrijitor în Italia.

Bărbatul de 40 de ani, aflat probabil într-o stare de ebrietate, a încercat în zadar să forțeze femeia să-i ofere sex oral şi nu a acceptat un „nu” ca răspuns. 

A lovit-o pe aceasta cu atâta violenţă, încât medicii care au consultat victima au constatat în raport „umflarea orbitală cu revărsare hemoragică și limitarea câmpului vizual”.

Femeia a reuşit să scape totuşi din mâinile lui şi să ceară ajutor. După apelul la 112, oamenii din stația Corsico și Buccinasco au intervenit la fața locului. Militarii l-au reţinut pe bărbatul de 40 de ani înainte de a reuși să scape. Bărbatul a fost dus în închisoarea San Vittore la primele ore ale dimineții. Acuzația este la fel de grea ca seara de coșmar prin care a trecut sărmana îngrijitoare, conchide Milano Today.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel