ITALIA: Accident MORTAL provocat de un tânăr român, ADORMIT la volan după o petrecere

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un tânăr român de 19 ani a provocat un accident grav în această dimineață într-un orășel de lângă Roma. El a intrat pe contrasens și a lovit o mașină care circula regulamentar, omorând un italian.

Dimineață nefastă pentru un tânăr român de 19 ani.  Două mașini care circulau din sens opus s-au ciocnit astăzi, pe via Ariana din localitatea Lariano de lângă Roma. Un tânăr român de 19 ani a fost grav rănit și un bărbat italian de 47 de ani a decedat, notează publicația locală Latina Oggi.

Tânărul român în vârstă de 19 ani, S.V. se afla la volanul unui autoturism Volkswagen Polo, atunci când a accidentat un Renault Kangoo care circula regulamentar pe banda opusă. La volanulul celeilalte mașini se afla un bărbat italian de 46 de ani pe nume Fabio Peluso, rezident în localitatea Artena.

Cauzele care au dus la provocarea acestei tragedii sunt încă în curs de investigare. Din primele informații ale anchetatorilor reiese că tânărul român ar fi adormit la volan sau ar fi pierdut controlul acestuia și a pătruns pe banda de sens opus, ciocnindu-se frontal cu autoturismul Renault.

Impactul a fost fatal pentru bărbatul italian, care a decedat în drum spre spital, în timp ce șoferul român a fost transportat la spitalul din Velletri în stare foarte gravă.

Medicii sunt rezervați în privința stării sale de sănătate. Tânărul se întorcea de la o petrecere cu amicii când a avut loc accidentul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel