ISIS amenință România într-un VIDEO

Echipa Stiri Diaspora / 26 noi 2015 Salveaza PDF Comentarii
Gruparea teroristă Stat Islamic spune despre țara noastră că face parte din coaliţia diavolilor și ne amenință cu flăcările războiului!

 Gruparea Stat Islamic a publicat pe Internet o înregistrare video de propagandă în care ameninţă "coaliţia diavolilor" care luptă împotriva sa, formată din 60 de ţări, printre care România şi Republica Moldova.

 

 

În înregistrarea care durează patru minute și 13 secunde, o imagine prezintă steagurile celor 60 de ţări.

 

În înregistrarea realizată în stil hollywoodian şi însoţită de o voce cu accent american, gruparea se laudă că şi-a extins teritoriul, afirmând că este deja mai mare decât Marea Britanie şi de opt ori cât Belgia, precizează The Huffington Post UK.

 

"Iată coaliţia diavolilor, la care se alătură Iranul, Turcia şi Rusia. Asta pentru că Millah of Kufr (necredincioşii) li se vor alătura pentru a lupta împotriva adevărului. Deci, să vedem ce puteţi. Numărul vostru ne va spori nouă credinţa. Noi vă numărăm steagurile. Profetul nostru a spus că atunci când vor ajunge la 80, flăcările războiului vă vor arde în final pe dealurile morţii (...) Aliatul nostru este cel mai mare. El este Allah şi toată gloria este a lui", se arată în înregistrarea difuzată marţi de Centrul Media Al-Hayat al grupării Stat Islamic.

 

Sunt prezentate de asemenea imagini cu preşedintele american Barack Obama şi predecesorii săi George W. Bush şi Bill Clinton, precum şi cu fostul premier britanic Tony Blair.

 

 

 

 

 

 

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAIIti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.27