Irlanda. Un tată îndurerat cară sicriul bebelușului său, ucis de mama româncă: „Trebuia să fie botezul copilului și acum îl înmormântează"

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Irlanda. Un tată îndurerat cară sicriul bebelușului său, ucis de mama româncă Trebuia să fie botezul copilului și acum îl înmormântează
Irlanda. Un tată îndurerat cară sicriul bebelușului său, ucis de mama româncă Trebuia să fie botezul copilului și acum îl înmormântează

Comunitatea dintr-o localitate din Irlanda de Nord este șocată, după ce o mamă româncă, Raluca Tagani, în vârstă de 29 de ani, l-a ucis, săptămâna trecută, pe fiul ei, Liam O'Keefe, în locuinţa lor din Ardoyne, Belfast. Ieri, micuțul, de opt săptămâni, a fost înmormântat. Tatăl a fost cel care a cărat pe brațe micul sicriu alb, în care se afla trupul fără viață al băiețelului.

Mama româncă, în vârstă de 29 de ani, şi-a înjunghiat și fiica de doi ani, care a ajuns la spital şi este stabilă. Românca este acuzată de crimă și tentativă de crimă. Inițial a fost internată la spital, apoi mutată în arest preventiv. Roxana Tagani este originară din România. Aceasta urmează să se prezinte în fața instanței pe 27 august, scrie  losandes.com.ar

 

Soţul româncei, devastat

 

„Trebuiau să aibă botezul bebelușului și acum îl înmormântează. Avea doar opt săptămâni, așa că nu am apucat să-l cunosc. Tatăl meu este în distrus. Liam a fost un bebeluș frumos. Suntem cu toții devastați", a declarat fiica vitregă a româncei.

 

Irlanda. O româncă şi-a înjunghiat bebeluşul de opt săptămâni şi a încercat să-şi ucidă şi fiica de doi ani: "Întreaga comunitate este şocată"

 

Ea a dezvăluit și momentul îngrozitor, tatăl Liam Senior a descoperit că bebelușul său a fost înjunghiat „în mod repetat”. "Marți, când a avut loc tragedia, tatăl meu stătea în bucătăria surorii mele. Era în baie și a auzit un țipăt, care era tatăl meu. Sora mea a sunat la serviciile de urgență din Irlanda de Nord și au trimis un echipaj rapid”, spune tânăra. Tatăl, Liam Snr se afla în Anglia, când a primit, marți seara, teribila veste. Polițiștii au fost chemaţi la domiciliu în zona Ardoyne a orașului, marți, 27 iulie, în jurul orei 20:00. Vecinii îngroziți ar fi țipat „oh, Doamne”, în timp ce victimele erau duse din casă. 

„La mulțumesc vecinilor și întregii comunități pentru tot ajutor și sprijin. Apreciez cu adevărat totul ce ați făcut. Sunt cu adevărat cu sufletul înduderat, dar îmi dă putere să știu că îmi oferiți atât de multă dragoste și sprijin. Mulțumesc din suflet", a spus bărbatul înduderart.

Vecinii și prietenii au organizat o colectă de bani, pentru a plăti cheltuielile serviciilor funerare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel