IPS Teodosie, amendat a doua oară în aceeași zi. A ieșit pe stradă, deși era obligat la carantină

Liviu Ludovic |
Data publicării:
ips_teodosie_arhiepiscop
ips_teodosie_arhiepiscop

IPS Teodosie primește a doua amendă pe ziua de luni, tot de 1.000 de lei, după ce a fost găsit pe stradă, deși era obligat să stea în carantină.

Luni, în jurul orei 11.00, polițiști din cadrul Secției 3 Constanța au identificat un bărbat, de 66 de ani, care se afla pe strada Arhiepiscopiei din municipiul Constanța, deși pe numele său este instituită măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs.

A fost amendat cu 1.000 de lei.

Mai devreme, aceiași polițiști au identificat, într-o biserică din orașul Constanța, un bărbat de 66 de ani care nu a respectat prevederile legale în ceea ce privește măsurile de carantină. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, informa Poliția Constanța. Surse locale au declarat pentru MEDIAFAX că este vorba despre IPS Teodosie, care ar fi oficiat o slujbă, deși era obligat să stea în carantină, pentru că a intrat în contact cu o persoană confirmată cu COVID.

IPS Teodosie, amendat cu 1.000 de lei pentru că a ținut o slujbă deși era obligat la carantină

 

IPS Teodosie a fost amendat cu 1.000 de lei, după ce ar fi oficiat o slujbă, deși era obligat să stea în carantină.

IPS Teodosie a fost amendat de poliție cu 1.000 de lei, după ce acesta ar fi oficiat o slujbă, deși era obligat să stea în carantină.

Polițiști din Secția 3 Constanța au identificat, într-o biserică din orașul Constanța, un bărbat de 66 de ani care nu a respectat prevederile legale în ceea ce privește măsurile de carantină.

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, informează Poliția Constanța.

Surse locale au declarat pentru MEDIAFAX că este vorba despre IPS Teodosie, care ar fi oficiat o slujbă, deși era obligat să stea în carantină, pentru că a intrat în contact cu o persoană confirmată cu COVID.

IPS Teodosie, alături de protestatarii anti-certificat

 

În luna decembrie, Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a spus referitor la acţiunile de protest împotriva certificatului verde COVID că prin impunerea acestuia la locul de muncă parlamentarii şi-ar asuma “păcatul foarte greu” de a li se lua oamenilor dreptul la muncă.

IPS Teodosie a afirmat, într-o conferinţă de presă, că “mai marii politici” nu îşi asumă ce au spus iniţial, că vaccinarea nu trebuie să fie obligatorie.

„Dacă li se ia oamenilor şi dreptul la muncă, eu cred că aceasta nu este în regulă. Cu certificat la locul de muncă, în ce constă certificatul? Să se vaccineze, nu? Mai marii politici au spus că nu trebuie să fie vaccinul obligatoriu, chiar preşedintele a spus. Păi acum de ce se întorc? Ce spui, trebuie să îţi asumi. Nu spui în două feluri, că nu te mai ascultă nimeni”, a spus arhiepiscopul Tomisului.

Întrebat dacă este alături de protestatari, IPS Teodosie a menţionat că el este alături de principii, acestea fiind de la Dumnezeu, iar adevărul nu se negociază.

„După ce că sunt săraci li se mai ia și bruma pe care o au prin amenzi”

 

„Nu că sunt alături, sunt alături de principii, principiile sunt de la Dumnezeu, adevărul nu se negociază. Şi dreptul la muncă este drept dat de Dumnezeu. Sunt împotriva dreptului dat de Dumnezeu? Să fim serioşi. Sper ca parlamentarii să aibă această înţelepciune, am mai făcut apel, să aibă această înţelepciune să nu întineze poporul, că îşi asumă un păcat foarte greu. Va atârna greu acest păcat dacă opresc oamenii să muncească, dacă îi extermină pe români cum au fost atât de păgubiţi românii şi au fost atât de amendaţi. După ce că sunt săraci li se mai ia şi bruma pe care o au prin aceste amenzi. Nu ar trebui să se dea amenzi”, a declarat IPS Teodosie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel