Ipoteză șocantă în cazul lui Sebi, băiatul de 7 ani, dispărut de două săptămâni. Anchetatorii au găsit sânge și haine

Diana Popescu |
Data publicării:

Sebi, un băiat de șapte ani de lângă Arad a dispărut de două săptămâni și este de negăsit. Părinții au o ipoteză șocantă. 

După două săptămâni de căutări cu toate mijloacele posibile, anchetatorii au găsit urme de sânge și câteva haine, relatază România TV. După verificarea amănunțită s-a ajuns la concluzia că acestea nu au legătură cu băiatul dispărut. 

Familia care l-a trimis la muncă la stână, vine însă cu o nouă ipoteză: părinții săi spun că sunt siguri că băiatul a fost răpit și îi cer acum răpitorului să le lase copilul să se întoarcă acasă. 

Reamintim că băiatul a dispărut după ce patronul unei stâne l-a luat la muncă. Acesta ar fi ajuns la locul stabilit și-ar fi făcut treaba, numai că, din spusele celui de la stână, pe urmă ar fi plecat în pădure să caute fructe de pădure. Este ultimul lucru știut despre Sebi. Părinții au semnalat faptul că acesta nu a ajuns acasă și de atunci este căutat zi și noapte de poliție, de pompieri și de voluntari. 

Activitățile de căutare au fost declanșate imediat după sesizare, fiind în desfășurare și la acest moment, pe o zonă extinsă de 30 de kilometri pătrați.

Forțele de ordine au fost suplimentate, fiind implicați în căutări 47 de polițiști cu 18 autospeciale, 22 de jandarmi cu 6 autospeciale, 3 câini de urmă, unul aparținând I.P.J. Arad și 2 aparținând I.J.J. Arad, 22 de pompieri cu 4 autospeciale, 10 polițiști de frontieră cu 3 autospeciale si 2 autospeciale cu camere de termoviziune, 6 polițiști locali cu 2 autospeciale, 18 pădurari precum și 120 de voluntari cu autoturisme de teren.

Persoanele care au informații ce pot duce la depistarea minorului sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel