IPOTEZĂ-ȘOC în cazul CARACAL: „CINEVA care are acces și la 112 și la datele de stare civilă l-a anunțat pe DINCĂ“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Sorin Ovidiu Bălan lansează o ipoteză șocantă. Dincă ar fi fost anunțat de cineva din cadrul 112 că fata a apelat numărul unic de urgență, cineva care ar avea acces și la datele de stare civilă.

Jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan a făcut, aseară, dezvăluiri incredibile în cazul de la Caracal. EL spune că ultimul mesaj primit de părinții Alexandrei Măceșenu de la presupusul „ginere“ al fetei lor a fost trimis vineri la ora 7 dimineață, pe 26 iulie, când în casa lui Gheorghe Dincă se efectuau deja percheziții.

Realizatorul TV a făcut dezvăluiri de-a dreptul șocante în emisiunea „Ediție Specială” de la Antena 3.

„Tatăl Alxandrei a primit mai multe telefoane (n.r. de la presupusul ginere). Al doilea e dat vineri 26, repert vineri 26 iulie, la 7 diminata - că să stea liniștit că fata e cu iubitul. La ora 6, vineri, la Dincă se făceau percheziții. Cineva le-a spus părinților Măceșeanu că «Mihaela» este bine. Nimeni nu îi spunea Mihaela. De unde știa Dincă, de unde știa a doua voce de vineri dimineață, când perchezțiile erau în toi, că Alexadra se numește și Mihaela, cand ea nu avea buletinul la ea?! (...) Cine are acces la detele civile? Cineva care l-a și anunțat pe Dincă că fata a sunat la 112. Da, Dincă a fost anunțat. Dincă, nevasta, fiica, au fost anunțati de cineva care are acces și la 112 și la datele de stare civilă“, a declarat jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan pentru Antena3

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel