Ipoteză ȘOC în cazul CARACAL: Anchetatorii nu se așteptau la ASTA! Ale cui ar fi, de fapt, OASELE găsite în casa lui Dincă

Jurnalistul Ovidiu Zară susține că ar avea date potrivit cărora oasele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă ar aparține unor fete decedate acum câțiva ani și cărora li s-au luat rămășițele din cimitire aflate în apropiere de Caracal.

Jurnalistul Ovidiu Zară a lansat, pe Facebook, o nouă ipoteză în cazul ororilor de la Caracal. Ziaristul este de părere că oasele găsite în butoiul din curtea monstrului și de la liziera pădurii ar fi  fost plantate în mod deliberat de Dincă și complicii săi, ca acoperire,  în caz că erau prinși. Osemintele ar aparține de fapt unor persoane decedate de mult și înhumate în cimitire situate la câțiva kilometri de Caracal. MAi mult, el susține că are chiar nume și date în acest sens.

„Încă de la începutul anchetei de la Caracal am avansat posibilitatea ca oasele găsite în butoiul din curtea lui Dincă să fie luate dintr-un cimitir și plantate. Atunci când am făcut această supoziție, m-am bazat în primul rând pe vechimea oaselor respective, dar mai ales pe faptul că nu s-a găsit niciun craniu, iar Dincă și-a ales varianta loviturilor cauzatoare de moarte - infracțiune care generează o pedeapsă mai mică.

Dar anchetatorii nu au mers pe această pistă...

Apoi au apărut oasele de la liziera pădurii de lângă Caracal, despre care s-a crezut inițial că sunt ale Luizei, lucru infirmat ulterior. Această apariție a unor oase, plantate, mi-a întărit convingerea că ceva nu e în regulă și că Dincă duce ancheta în derizoriu pentru a acoperi indivizi care fac parte din rețea, ori beneficiari ai rețelei (nume grele, inclusiv din politică).

Investigând, am dat de o sursă care mi-a oferit nume și date, dar și o informație esențială: aceea că scena cu oasele din butoi și de la liziera pădurii a fost premeditată de Dincă și de complicii săi din rețea.

Astfel, am aflat că oasele din butoi ar fi fost luate din cimitirul din Zănoaga (jud. Olt), o localitate la 24 km. de Caracal și că acestea ar aparține unei fete care a decedat acum 4-5 ani la vârsta de 14 ani. La fel, oasele găsite la liziera pădurii ar fi fost luate din cimitirul din Marotinu de Sus (jud. Dolj), o localitate la 26 km. de Caracal și ar aparține unei tinere în vârstă de 22 de ani (asta ar explica lucrarea dentară găsită laolaltă cu mulțimea de dinți cariați despre care anchetatorii susțin - în mod greșit susțin eu - că ar aparține Alexandrei).

Se pare ca după deshumare, oasele luate din cele două cimitire au fost arse într-o locație de lângă Caracal și apoi plantate în curtea lui Dincă, cu acceptul lui, și apoi la liziera pădurii. Practic, totul a fost premeditat în ipoteza că rețeaua ar da greș, cândva!

Și încă ceva: în privința Luizei am primit nume care, dacă vor fi anchetate, ar putea conduce la găsirea fetelor.

Sunt gata, oricând, să pun la dispoziția autorităților toate datele și informațiile pe care le am. Poate informațiile mele nu sunt reale... Dar și dacă sunt?

Oricum, cu orice preț, eu voi continua să investighez acest caz, așa cum pot și mă pricep.

Și, într-un final, sunt sigur ca adevărul va ieși la iveală!

Doamne ajută!", a scris Ovidiu Zară, pe Facebook.


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy