Iordache o CRITICĂ pe Corina Crețu: Trebuia să aștepte

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Anunțul Corinei Crețu privind intenția de a candida la alegerile europarlamentare din această primăvară a stârnit un val de critici din partea unor lideri PSD.

Vicepresedintele PSD Florin Iordache este unul dintre cei care au reacționat. Acesta a criticat-o pe Crețu pentru ca a anuntat singura ca vrea sa candideze la alegerile europarlamentare și nu a discutat înainte în partid.

Corina Crețu a recunoscut că are o oferta de la partidul lui Victor Ponta.


"M-a deranjat modul in care doamna comisar a atacat Guvernul Romaniei. Eu nu am mai vazut ca un comisar al unei tari sa isi atace propriul Guvern. Daca era din partea unui partid de opozitiei, poate, dar nici asa nu intelegeam, cu atat mai mult cu cat ea a ajuns acolo din partea PSD. Sa-ti ataci Guvernul tarii tale ca nu a facut, ca nu a depus toate eforturile, ca gradul de absorbtie... si asa mai departe nu e in regula.

Nu crezi ca prima oferta trebuia sa o ai de la partidul tau si sa ai o discutie cu partidul tau? A fost o receptie acum doua seri dupa concertul de la Ateneu si la care n-am vazut-o. Toti cei 27 de comisari au venit si, nu intamplator sau nu, dumneaei nu a venit. Dar ca dovada de fair-play era sa astepte sa aiba o discutie", a afirmat Florin Iordache.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel