Iordache, despre Tudorel Toader: "Nemulţumirea nu a trecut"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Florin Iordache este încă supărat pe ministrul Tudorel Toader. Cu toate acestea, nu ar fi votat moţiunea iniţiată de Opoziţie împotriva sa.

Florin Iordache, care a condus şedinţaa dde plen din Camera Deputaţilor, a declarat la final jurnaliştilor că nu i-a trecut nemulţumirea faţă de activitatea lui Tudorel Toader, dar nici nu era de acord cu criticile care i se aduceau din partea Opoziţiei, printe care se numără şi înfiinţarea secţiei speciale de investigare a magistraţilor şi modificările codurilor.

"Am spus-o la grup şi în plen, nemulţumirea pe care o am eu şi probabil şi colegii mei, este vizavi de activitatea ministrului Tudorel Toader. Nemulţumirea nu mi-a trecut. Asta nu însemnă că am putut vota o moţiune iniţiată de colegii din PNL sau USR, care au susţinut această moţiune pentru că erau foarte multe ciritici în cadrul moţiunii pe care nu eram de acord, de la legile justiţiei, coduri, secţia specializată şamd.

Ceea ce am cerut în plen la acel moment şi cer în continuare, este ca domnul ministru, în perioada următoare, să vină cu măsuri legislative normale, potrivit proigramului de guvernare", a delcarat Florin Iordache la finalul şedinţei de pşlen din Camera Deputaţilor, în care s-a dezbătut moţiunile împotriva lui Tudorel Toader şi Eugen Teodorovici, minsitrul de Finanţe.

Moţiunea simplă pe Justiţie a fost respinsă de plenul Camerei Deputaţilor. S-au înregistrat 126 voturi pentru, 148 contra şi două abţineri.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel