Ion Țiriac, recompensă un apartament pentru cine ajută la arestarea unor escroci online, „căutați și în Franța și probabil și în alte țări“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Fiul lui Ion Țiriac, Alexandru, a anunțat că oferă un apartament drept recompensă pentru demascarea unor escroci online care se folosesc de imaginea familiei sale, promovând în online anunțuri false privind investiții într-o platformă virtuală.

Ion Alexandru Țiriac a postat pe Instagram un mesaj în care spune că oferă un apartament drept recompensă celui care dă o mână de ajutor la prinderea unor escrocii online care se folosesc de numele familiei lui, păcălind oamenii.

"Vin în atenția oamenilor de bună credință care au crezut niște zvonuri, cum că familia Țiriac a investit în această platformă. Niciodată nu s-a pus problema de o asemenea investiție!

Nu știm si nu am auzit de acești oameni care se folosesc de numele si imaginea noastră (...) Ne dorim ca acești infractori să returneze banii oamenilor iar ca să îi putem prinde avem nevoie de voi.

Oferim un apartament aceluia care ne ajută la arestarea lor! De asemenea, rugăm DNA-ul și celelalte structuri ale statului să se sesizeze și să vină în ajutorul oamenilor păgubiți! Vă mulțumim!“, a precizat Alexandru Ion Țiriac pe pagina sa de Instagram.

Platforma despre care este vorba se numește Coin Bank. Pentru a avea mai multă credibilitate, escrocii au clonat și imagini cu mai multe publicații media din sfera economică. În reclamele false susțin că Ion Țiriac ar fi investit peste 15 milioane de dolari în această escrocherie.

2. -imagine fara descriere- (postare-tiriac.PNG)

„Apar reclamele cred că de 1 an... acum ați descoperit că e fake...“, comentează un utilizator.

„Sunt căutati și în Franța și probabil și în alte țări... au aplicații pe playstore făcute în India“, scrie și Daniela la postarea lui Țiriac

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ion Alex (@alexandrutiriac)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel