Klaus Iohannis, mesaj pentru sucevenii aflați în carantină: "Vă rog din suflet!"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj locuitorilor orașului Suceava și al localităților limitrofe intrate în carantină totală.  

"Încep cu un gând bun și o încurajare pentru suceveni. A fost nevoie de o măsură de carantinare pentru municipiul Suceava și comunele care înconjoară municpiul. Această măsură a fost luată la timp, a fost necesară. Decizia autorităților este una corectă. Dragi suceveni, nu sunteți singuri! Suntem cu toții în gând alături de voi. 

Vom avea grijă ca tot ceea ce este necesar pentru municipiul Suceava și comunele din jur să și ajungă acolo. Însă, vă rog, din suflet, respectați ceea ce autoritățile impun. Respectați normele de deplasare, normele de igienă, normele de distanțare socială. Nu ieșiți din casă decât atunci când este aboslut necesar. Când vă întâlniți cu alte persoane, evitați orice contact fizic, nu vă dați mâna, nu vă îmbrățișați. Aceste măsuri sunt necesare pentru a vă proteja și pentru a îngrădi răspândirea virusului. Nu uitați, suntem alături de voi", a spus Klaus Iohannis, într-o declaratie de presă desfășurată la Palatul Cotroceni.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel