Iohannis, INTERZIS la referendum. Rareș Bogdan: "Până unde pot merge?"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Rareș Bogdan a comentat, vineri, intenția PSD de a-i interzice președintelui Iohannis să se implice în campania pentru referendum. 

"Până unde pot merge? Oare nu știu cei de la PSD și ALDE că un președinte responsabil are datoria să informeze cetățenii României asupra mizei votului lor? La Referendum avem în față o opțiune crucială! Cine votează pentru corupți, votează cu România cenușie a lui Ceaușescu. La Referendum decidem România următorilor 50 de ani, decidem dacă vrem în viitor sau în trecut. Dincolo de asta, proiectul arată încă o dată că, dacă PSD și ALDE se tem, suntem pe drumul cel bun", a scris pe Facebook, cel care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare din acest an.

Guvernul PSD-ALDE are în plan adoptarea unei ordonanțe de urgență prin care se interzice "autorităților publice" să se pronunțe în favoarea sau defavoarea problemei supuse referendumului. Daca această OUG se adoptă, președintelui Iohannis îi va fi interzis să se implice în campania pentru referendumul pe Justitie.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel