Iohannis, răspuns pentru Dragnea: M-am săturat de PENALI și INFRACTORI. Ultimă oră

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Klaus Iohannis a lansat un atac extrem de dur de la Cotroceni. El spune că s-a săturat de penali și infractori la vârful politicii românești. 

"Ce vedem astăzi în circuitul politic este și din cauză că nu s-a pus problema valorilor. O societate este atât de bună cât este și sistemul ei educațional. Eu m-am săturat de atâția penali și infractori în vârful politicii românești," a spus Klaus Iohannis, în urmă cu scurt timp la Cotroceni, răspunzându-i astfel lui Liviu Dragnea care l-a atacat dur astăzi. 

Reamintim că astăzi Liviu Dragnea a lansat un atac foarte dur la adresa lui Iohannis și l-a acuzat că s-ar afla în spatele scandalului de azi de la Parlament, prin care s-a încercat schimbarea lui Dragnea din funcția de președinte al Camerei Deputaților. 

Citește și Iohannis, furibund: Au făcut un CIRC

"Nu e prima dată când au cerut revocarea, ei nici nu m-au votat, astăzi am văzut încă o încercare disperată și eșuată de a prelua cu japca o instituție a statului, așa au vrut să ia cu japca și Guvernul, cu japca vor să ia și Parlamentul României, cu japca înseamnă dincolo de lege și încălcând legea. Vor să ia și România, ăsta e stilul lui Iohannis, așa cum a luat cu japca casele din Sibiu, așa vrea acum să ia aceste instituții care-l deranjează, pentru că are atitudini dictatoriale. Ăsta este președintele nostru, Iohannis zapciul," a spus Dragnea azi la Parlament. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel