Interlopii români, speriați că vor fi dați afară din Anglia, de la 1 ianuarie: "Am făcut și noi ce-am putut, ce-am riscat. Ne luăm la revedere"

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
romani_in_anglia_mesaj
romani_in_anglia_mesaj

Un român din Marea Britanie, îngrijorat de Brexit, a lansat un mesaj care a devenit viral pe rețelele sociale. 

Pe un filmuleț postat pe Tik Tok, un român spune că nu prea crede că va mai putea rămâne în Anglia. Din cele povestite, lasă impresia că banii au fost făcuți "la risc", așadar are motiv să se teamă. 

"Băi fraților, mai avem câteva zile și ne dau afară ăștia din Anglia. Am făcut  și noi aici ce-am putut, ce-am riscat. Mai avem patru zile și ne găsim la Poiana Brașov. Cine a putut și a făcut bani aici, în Anglia, să-și ia rămas bun", a spus românul.

Marea Britanie s-a retras din Uniunea Europeană pe 1 februarie. În perioada de tranziţie post-Brexit, care durează până pe 31 decembrie 2020, Marea Britanie va continua să aplice reglementările Uniunii Europene. 

Uniunea Europeană și Marea Britanie au semnat, în data de 30 decembrie 2020, acordul post-Brexit care stabilește relația economică și de cooperare între statele europene și Marea Britanie și care va fi aplicat provizoriu, începând cu data de 1 ianuarie 2021. Românii care nu au obţinut statutul de rezident în Regatul Unit şi doresc să meargă în vizită la familie sau prieteni ori în scop turistic vor putea folosi cartea de identitate ca document de călătorie până la 30 septembrie 2021. După această dată, călătoriile în această ţară vor fi posibile doar cu paşaportul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel