Ingrid Mocanu: „Adică ne cercetează pe toți mămica protocoalelor?“

Avocata Ingrid Mocanu, fost director în cadrul Ministerului Justiţiei, reacţionează la propunerea ministrului Justiției privind desfiinţarea SIIJ și introducerea avizului obligatoriu al procurorului general pentru urmărirea penală a magistraţilor.

Pe site-ul ministerului de resort este în dezbtere publică  O popunere legislativă care perevede că punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un judecător sau procuror să se facă doar cu autorizarea prealabilă a procurorului general al României, iar trimiterea în judecată a judecătorilor şi procurorilor să se încuviinţeze de Secţia pentru judecători sau, după caz, de Secţia pentru procurori a CSM.

„Gata, ne-am liniștit! Au redobândit judecătorii și procurorii independența la loc. Aaa, nu, nu și-au recăpătat (încă) pensiile... Să fie primite! Dar știți cum se vrea a fi cercetați? Numai dacă vrea semnatara protocoalelor, Scutea, cea numită "independent" de oamenii politici... Cum altfel?
Și procurorii vor fi trimiși în judecată doar dacă vrea Sectia de procurori.
Proteste? Ceva pe scări?
Gata cetățeni! Închideți tarabele că suntem tâmpiți rău. Adică ne cercetează pe toți mămica protocoalelor? Că fix așa vine: cine controlează cătușele judecătorilor, controlează cătușele tuturor.
Sclavi am fost, așa murim!“, a reacținat Ingrid Mocanu în acest context, într-un comentariupe pagina sa de Facebook.

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

nxt.23
YesMy