India. Un avion, „parcat” printre mașini. Oamenii s-au speriat zdravăn

Georgiana Dragomir |
Data actualizării: | Data publicării:
Indienii au tras o sperietură zdravănă, după ce au văzut un avion parcat printre mașini
Indienii au tras o sperietură zdravănă, după ce au văzut un avion parcat printre mașini

O aeronavă care aparţinea companiei Air India a rămas blocată sub un pod lângă Aeroportul Internațional Delhi. După ce imaginile au ajuns pe internet, oamenii au rămas fără cuvinte, având în vedere că pare un accident.

Avionul a ajuns blocat parțial, sub un pod, iar mașinile circulă printre acesta, relatează The Times of India și Mediafax. Din primele informații, aeroportul a avut defecțiuni, iar pilotul nu a avut altă soluție decât să-l transporte pe cale terestră.

„Avionul nu aparține aeroportului din Delhi, aeronava fiind deteriorată. Pilotul a decis să îl transporte pe cale terestră, această decizie fiind una greșită.”, a declarat purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internațional Delhi, relatează sursa citată.

Oamenii sunt îngroziți de fiecare dată când văd aeronave aterizate necorespunzător, întrucât se gândesc la tragedii de proporție. Astfel, compania aeriană din India a venit cu precizări suplimentare.

”Este vorba despre un avion care a fost scos din registru şi vândut. A fost transportat noaptea trecută de către persoana care l-a achiziţionat. Air India nu este responsabilă pentru ce s-a întâmplat ulterior cu aeronava”, au transmis oficialii Air India.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel