Incredibil. PSD-ALDE a scos sistemul de vot electronic din Senat. Au luat aparatele

Narcis Popa |
Data publicării:

Deputatul Vlad Alexandrescu spune că PSD-ALDE a scos sistemul electronic de vot din Senatul României. 

"Ultima măgărie PSD-ALDE din Parlament:

Au scos sistemul electronic de vot în Senat. Nu vă imaginați că au decis ceva transparent prin vot în plen, ci au venit și au luat aparetele de vot de pe bănci. Au dispărut pur și simplu! Chipurile, nu mai aveau contract de mentenanță pentru acel sistem și nu puteau garanta că nu va ceda. În paranteză fie spus, era perfect funcțional!

Ieri, la un vot pe o lege organică, a fost nevoie să refacem votul cu mâna ridicată de cinci ori, până a ieșit "ce trebuie".

Ce coincidență! Schibă sistemul exact când a început sesiunea parlamentară și în lunile în care se vor vota în Senat zeci de legi foarte importante. Cât credeți că poate să dureze ca firma contractoare să schimbe niște aparate pentru instituția care decide legile în țara asta să schimbe niște aparate? 5+6 = 11 săptămâni! Cinci săptămâni a durat vacanța de vară și taman acum trebuia schimbate. Incredibil!

Doamna Secretar General a Senatului Izabela Chencian, ne spune în Biroul Permanent că va mai dura 6 săptămâni.

- "Firma cu care am contractat lucrările ne-a anunțat că nu sunt disponibile consolele de vot și va mai dura până vor fi livrate."
- "Și cum va afla cetățeanul cum a votat la fiecare lege senatorul trimis de el în Parlament?", o întreb eu.
- "Nu știu, să sune să-l întrebe!".

Acesta a fost răspunsul ei, Secretar General al Senatului și fost șef al consilierilor PSD de la grupul parlamentar PSD.

Asta este democrația din România. Ne scot aparatele de vot noaptea ca hoții. La vot, ridicăm mâna și ne numără de mai multe ori pe până le iese numărul necesar de voturi.

Înțelegeți că ei au ajuns la nivelul la care încearcă să ne păcălească numărând mâini în plus? Mâine ne vom trezi că votează și cu două mâini," a scris Vlad Alexandrescu pe contul său de socializare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel