Moment fără precedent. Gestul miniștrilor pentru Dăncilă, la începutul ședinței de Guvern

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Viorica Dăncilă a fost aplaudată de toți miniștrii PSD-ALDE la începutul ședinței de Guvern, după discursul pe care l-a avut ieri în Parlamentul European. 

Au fost momente fără precedent într-o ședință de Guvern. Miniștrii PSD-ALDE au aplaudat-o în picioare pe Viorica Dăncilă după discursul agresiv pe care l-a avut la Strasbourg, în fața europarlamentarilor. Aceasta, vizibil mișcată de gestul colegilor săi s-a arătat zâmbitoare și imediat a explicat ce a făcut la Strasbourg. 

Discursul de ieri al Vioricăi Dăncilă a fost unul care a împărțit din nou România în două tabere. În timp ce unii au criticat aspru discursul ministrului despre care au spus că ne-a îndepărtat de Uniunea Europeană, alții au spus că premierul a avut exact genul de discurs care este necesar, agresiv, față de Uniunea Europeană.

Reamintim că ieri ea a mulţumit pentru invitaţia de a vorbi în plenul PE, precizând că nu a venit la dezbatere pentru a da socoteală, ci din preţuire şi respect.

"În numele României, vă mulţumesc pentru invitaţie. Spun de la început că nu am venit să dau socoteală. Am venit pentru că vă preţuiesc şi vă respect. Cer însă aceeaşi preţuire şi acelaşi respect pentru poporul român pe care îl reprezint", a spus Viorica Dăncilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel