INCREDIBIL ce ascundea în bagaj! Tânăr român, oprit de vameșii unui aeroport din ITALIA pentru valiza sa „PREȚIOASĂ“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un cetățean român încerca să zboare către casă cu peste 60.000 de euro „îndesați“ într-o valiză căptușită cu opt plăci de aur.

Un cetățean român a fost la un pas să dea marea lovitură pe aeroportul italian din Orio al Serio din Bergamo. EL a fost prins de vameși chiar înainte de decolare.

Cetățeanul român care se întorcea acasă cu o valiză căptușită cu aur, la propiru, a fost reținut de vameși și riscă o amendă de până la 24.000 de euro. Românul a fost însă depistat de polițiștii din cadrul biroului vamal care l-au „mirosit“ chiar înainte de decolare, potrivit milanotoday.it

Tezaurul din bagajul românului cuprindea opt plăci și șapte fragmente de aur, cu o greutate totală de aproape 1 kilogram și 400 de grame. Metalul prețios, în valoare de 61.877,77 EURO, a fost confiscat datorită declarației de transport omise, conform prevederilor legislației sectoriale.

Dosarul cauzei a fost trimis și Băncii Italiei, care va impune sancțiunea administrativă, care poate varia de la 10% la 40% din valoare. În concluzie, românul riscă o amendă de la 6.200 de euro la 24.000 de euro.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel