Inconștiență la volan: Șofer român, prins de polițiști "zburând" cu 243 km/oră: În mașină avea doi copii fără centură

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Inconștiență la volan. Un șofer român, de 35 de ani, a fosts surprins rulând cu 243 km/oră, pe Autrostrada A1. Bărbatul a fost oprit după ce a continuat să gnească alți câțiva kiloemtri.  În mașină avea doi copii fără centură sau scaune speciale.

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi au depistat, duminică după amiază, un şofer care circula pe autostrada A1, pe tronsonul cuprins între Râmnicu Vâlcea şi Deva, cu viteza de 243 de kilometri pe oră. Cu el în maşină se aflau doi copii care nu erau aşezaţi în dispozitive speciale de protecţie, aşa cum prevede legea.

Sibianul, în vârstă de 35 de ani, din localitatea Dobarca, județul Sibiu, conducea un autoturism pe autostrada A1, iar la km. 270, în zona localității Săliște, pe sensul Deva - Sibiu, a fost înregistrat cu aparatul Trucam circulând cu viteza de 243 km/h, în zonă cu restricție la 130 km/h.

Șofer român, prins cu 243 km/oră: În mașină avea doi copii fără centură

 

Totodată, șoferul nu a respectat indicația și semnalul polițistului rutier de OPRIRE în trafic, reușindu-se oprirea acestuia după o distanță de aproximativ 16 km, informează Poliția Sibiu.

Bărbatul nu purta centura de siguranță și transporta 2 minori fără scaun de copil sau înălțător.

Șoferului i s-a suspendat permisul pentru 150 de zile și a fost amendat cu 3.480 lei.

De asemenea, conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru neportul centurii de siguranță și transportarea minorilor fără dispozitive de siguranță.

Testările șoferului privind conducerea sub influența alcoolului sub substanțelor psihoactive au indicat rezultate negative.

 

La începutul lunii, Un Mercedes în care se afla ÎPS Teodosie a fost prins de polițiști "zburând" pe A2 cu 235 km/oră.

Un Mercedes în care se afla ÎPS Teodosie, prins de polițiști "zburând" pe A2 cu 235 km/oră

 

Polițiștii de pe Autostrada A2 au avut parte de o surpriză în momentul în care au văzut cine se afla pe scaunul din dreapta al unui Mercedes-Benz care circula cu 235 Km/h.

Maşina în care se afla şi ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, se deplasa pe Autostrada Soarelui, în sensul de mers Bucureşti-Constanţa.

Miercuri, 3 august, în jurul orei 15.50, poliţişti din cadrul Biroului de Poliţie Autostrada A2, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe A2, sensul de mers Bucureşti - Constanţa, au depistat, la kilometrul 139, un bărbat, de 28 de ani, care conducea un autoturism, fiind înregistrat cu aparatul radar având o viteză de 235 km/h.   

"Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.900 de lei, totodată fiindu-i reţinut, în vederea suspendării, permisul de conducere pentru 120 de zile”, transmit poliţiştii, potrivit Adevărul.

Conform martorilor, în autoturismul marca Mercedes Benz se afla, pe scaunul din dreapta, chiar Arhiepiscopul Teodosie al Tomisului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel