Incidente la protestul anti-mască de la Brăila: zeci de persoane, legitimate, una, amendată

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Zeci de oameni au fost legitimați și o persoană a fost amendată în urma protestulului care s-a desfășurat sâmbătă seara la Brăila. Participanții au solicitat renunțarea la restricțiile anti-Covid și au organizat un marș prin centrul orașului.

Zeci de persoane au participat la protestul spontan de la Brăila. Jandarmii au anunțat că în timpul acestuia au legitimat 23 de persoane. Un bărbat aflat în stare de ebrietate a fost dus la secția de Poliție și, ulterior, a fost sancționat.

„În timpul protestului, jandarmii au observat un bărbat aflat vizibil sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a refuzat să se legitimeze și a fost condus la sediul Poliției Municipiului Brăila pentru stabilirea identității.

Ulterior a fost sancționat contravențional atât pentru tulburarea ordinii și liniștii publice cât și pentru nepurtarea măștii de protecție în spațiul public cu amendă în cuantum de 700 lei. Deși în spațiul public au apărut afirmații conform cărora jandarmii ar fi ridicat mai multe persoane din rândul manifestanților, dezmințim aceste afirmații”, au transmis jandarmii brăileni.

Zeci de minute protestatarii s-au plimbat pe principalele străzi ale orașului Brăila și au solicitat renunțarea la măsurile anti-Covid. În timpul marșului, participanții nu au purtat măști de protecție și nu au respectat regulile privind distanțarea, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel