INCIDENT pe Otopeni! Avionul cu care ministrul Pintea trebuia să ajungă la Baia Mare, NU a mai decolat

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Incident pe Aeroportul Henri Coandă. Avionul Tarom în care se afla ministrul Sănătății Sorina Pintea și care trebuia să plece spre Baia Mare a rămas la sol, din cauza unei defecțiuni tehnice. 

Cursa Tarom care trebuia să decoleze de pe Aeroportul Henri Coandă cu direcția Baia Mare a rămas la sol din cauza unei defecțiuni. Mai mult, călătorii între care și ministrul Sănătății Sorina Pintea, nu au putut fi preluați de o altă aeronavă.

"Este o defecțiune tehnică, s-a defectat un senzor, compania a pus la dispoziție un alt avion, dar, din păcate, nu poate fi operat deoarece timpul de lucru al echipajului a expirat și trebuie să aducă un alt echipaj de acasă. O situație puțin ciudată așa" a spus ministrul Sănătății, Sorina Pintea, care ar fi trebuit deja să fie în cursa Tarom spre Baia Mare.

Un al doilea echipaj urmează să ajungă în două ore, potrivit ministrului, care acuză că astfel de incidente sunt frecvente: "Pot să vă spun că au fost destul multe curse cu întârzieri. Duminică am zburat Cluj - București și avionul a avut o întârziere de patru ore".

Declarația a fost făcută puțin după ora 16:00, în condițiile în care ministrul era de la ora 13:30 în aeroport, avionul fiind unul plin, scrie DCNews.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel