Incident la Oradea: Femeie, SĂLTATĂ de poliție de pe stradă pentru că nu purta mască și a făcut scandal-VIDEO

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

O femeie a fost ridicată de pe stradă pentru că a refuzat să poarte mască și i-a înjurat pe politiști. Toată scena a fost filmată și a ajuns pe rețelele de socializare. 

Val de reacții negative pe Facebook, după ce a apărut o filmare în care se poate observa cum o femeie este săltată de polițiști de pe stradă, pentru că a refuzat să poarte mască. Se pare că aceasta a început să-i înjure pe oamenii legii în momentul în care a fost atenționată.

Incidentul s-a petrecut ieri după-amiază, în zona unei piețe din Oradea. În timp ce patrulau, polițiștii au observat-o pe această femeie că nu purta corespunzător masca de protecție. În acel moment, femeia a început să-i înjure. În momentul în care oamenii legii au vrut s-o legitimeze, femeia a luat-o la fugă. Polițiștii au prins-o și i-au pus catușele, aceasta fiind procedura atunci când cineva refuză să arate un act de identitate.

"În acel moment, persoana în cauză a devenit agresivă verbal. La solicitarea polițiștilor de a se legitima, femeia a refuzat să se legitimeze, polițiștii aducându-i la cunoștință faptul că refuzul de a se legitima reprezintă contravenție, moment în care femeia a luat-o la fugă”, a transmis Poliția Bihor.

Reprezentanții Poliției susțin că totul s-a desfășurat conform procedurilor legale. Orădeanca a fost dusă la secție, unde a fost identificată și a primit două amenzi: una pentru injuriii la adresa polițiștilor, în valoare de 250 de lei, și cealaltă pentru nepurtarea corespunzătoare a măștii, în valoare de 1.000 de lei. 

Femeia în vârsta de 32 de ani a recunoscut că a greșit în momentul în care a refuzat să se legitimeze.

VIDEO

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel