Incident înfricoșător într-un avion cu pasageri: din tavan a început să curgă brusc apă - VIDEO

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Incident înfricoșător într-un avion cu pasageri, din tavan a început să curgă brusc apă
Incident înfricoșător într-un avion cu pasageri, din tavan a început să curgă brusc apă

Pasagerii unui zbor de la Londra la Amritsar, India au fost martorii unui incident neobișnuit. Apa s-a scurs brusc în interiorul avionului.

Apa a curs din tavan în interiorul unui avion Air India. Incidentul neobișnuit din avion poate fi văzut într-un videoclip distribuit pe rețeaua X (fosta Twitte). Videoclipul a fost postat pe 29 noiembrie și după un timp foarte scurt fusese deja vizionat de peste 850.000 de ori.

În videoclip, pasagerii pot fi văzuți încercând să doarmă. Scaunele erau ude acolo unde apa picura în avion. Și nu au fost doar câteva picături. Apa curgea în avion în râuri vizibile.

„În zborul AI169 de la Gatwick la Amritsar pe 24 noiembrie 2023, a existat o apariție rară a condensului în cabină”, a spus compania Air India după incident. Reprezentanții companiei aeriene au mai declarat că „unii dintre pasageri care stăteau în rândurile afectate au fost mutați imediat pe locurile libere”.

După cum a declarat compania aeriană, „acest incident neașteptat este regretabil.” Cu toate acestea, pasagerii de la bord nu au părut să fie în pericol niciodată: „Air India este foarte îngrijorată de siguranța și confortul pasagerilor oaspeților de la bord”.

Cu toate acestea, pasagerul care a filmat incidentul și l-a postat pe rețeaua X a comentat: a spus: „Air India... zborul cu tine nu este doar o călătorie, este o experiență captivantă”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel