UPDATE. Incident în ziua votului: Un septuagenar amenință că ARUNCĂ BLOCUL în AER. 30 de persoane EVACUATE

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un bărbat de 78 de ani a dat drumul la o butelie cu gaze și amenință că aruncă în aer blocul în care locuiește, în comuna Crucea din Constanța. La fața locului au ajuns forțele de ordine, alături de un negociator, și au reușit să evacueze 30 de persoane din clădire.

Forțele de ordine din Constanța au fost alertate, duminică, după ce un bărbat de 78 de ani din comuna Crucea a amenințat că aruncă în aer apartamentul în care locuiește, după ce a dat drumul la o butelie cu gaz.

La fața locului au intervenit polițiști din cadrul Secției 7 Rurală Crucea, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța, împreună cu un negociator tot din cadrul S.A.S. Aceștia au reușit să evacueze toate cele 30 de persoane care se aflau în acel moment în bloc, printre care se afla și o bătrână imobilizată la pat.

La fața locului a ajuns și o autospecială de stingere a incendiilor.

Conform primelor informații transmise de reprezentanții ISU, blocul nu este racordat la rețea de gaze, potrivit MEDIAFAX.

UPDATE ora 16.20

În cele din urmă, bărbatul a fost convins de negociatorul ajuns la fața locului să renunțe la gest. Bărbatul a fost dus la Secția de Poliție din comună pentru continuarea cercetărilor, anunță IPJ Constanța.

„În urma activităților desfășurate de negociatorul din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța, bărbatul a fost convins să renunțe la gestul său și ulterior a fost condus la sediul Postului de Poliție Crucea, în vederea continuării cercetărilor”, arată IPJ Constanța.

Conform sursei citate, în urma intervenției a fost înlăturat orice pericol de explozie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel