Incident armat într-un supermarket din Germania. Cel puțin doi morți

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Cel puţin două persoane au fost ucise, marţi, în urma unui incident armat produs într-un supermarket din orăşelul Schwalmstadt, în centrul Germaniei, anunţă autorităţile locale.

Poliţia a fost solicitată la ora 13.00 (14.00, ora României) la un supermarket Aldi situat în zona Treysa din Schwalmstadt, în landul Hessen, unde erau raportate focuri de armă.

"Două persoane au fost găsite moarte. Deocamdată, motivul atacului nu a fost stabilit. Nu mai există niciun pericol public în acest moment", a comunicat Poliţia, potrivit revistei Focus.

La locul incidentului au intervenit zeci de echipaje de poliţie şi ambulanţe. Autorităţile îl caută activ pe autorul atacului, informează Mediafax.

 

UPDATE.


Un martor a declarat pentru "Hessische Niedersächsische Allgemeine" (HNA) că un bărbat ar fi urmărit o femeie în magazinul Aldi de pe Wierastraße. Aceasta a strigat puternic după ajutor.

La scurt timp după aceea, bărbatul ar fi scos un pistol și a împușcat-o mai întâi pe femeie și apoi pe el însuși. La solicitarea DER WESTEN, poliția nu a putut confirma încă acest lucru.

Martorul a mai declarat că mulți clienți nu au observat infracțiunea la început. Împușcăturile au sunat ca și cum s-ar fi spart sticla, a declarat ea pentru "HNA".

Potrivit unui purtător de cuvânt al poliției, nu există informații despre contextul crimei sau despre identitatea autorului.

Poliția a izolat zona și se află deja la fața locului cu efective numeroase. 

(foto: arhivă)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel