Închisoare luată cu asalt de bărbați înarmați. Nouă deținuți periculoși au fost eliberați

Mihaela Horchidan |
Data publicării:
Italia. Un român a fugit din arestul la domiciliu pentru că nu o mai suporta pe iubita sa. „Arestați-mă. Sunt liniștit doar când dormim.”
Italia. Un român a fugit din arestul la domiciliu pentru că nu o mai suporta pe iubita sa. „Arestați-mă. Sunt liniștit doar când dormim.”

Nouă deţinuţi au fost eliberaţi dintr-o închisoare din Mexic, după ce aceasta a fost luată cu asalt de bărbaţi înarmaţi neidentificaţi.

Cei nouă deţinuţi au fost eliberaţi din închisoarea mexicană când aceasta a fost luată cu asalt de bărbaţi înarmaţi neidentificaţi, informează joi DPA, preluată de Agerpres. Bărbații înarmați au reuşit să intre în închisoarea din oraşul Tula, din centrul Mexicului, lovind clădirea cu vehiculele lor.

De asemenea, alte două vehicule au fost incendiate în apropierea închisorii din care au fost eliberați deținuții. Acest lucru ar fi avut ca scop distragerea atenţiei, a declarat ministrul de interne al statului Hidalgo, Simon Vargas.

În urma incidentului, doi membri ai forţelor de securitate au fost răniţi, a anunţat poliţia. Printre deţinuţii eliberaţi se numără şi liderul unei bande implicate în furt de carburanţi, a relatat presa locală, citând autorităţile.

De asemenea, bărbatul fusese reţinut cu doar câteva zile în urmă, fiind suspectat de crimă şi răpire, scrie Agerpres.

 

Cel puțin 19 pelerini morți și zeci de răniți, într-un accident de autocar

 

În urmă cu câteva zile, o altă tragedie a avut loc în Mexic, unde cel puţin 19 persoane care mergeau la un pelerinaj religios au murit vineri într-un accident de autocar, iar alte 20 au fost rănite.

Din primele date, se pare că cel puţin 19 persoane care mergeau la un pelerinaj religios în Mexic au murit vineri într-un accident de autocar, iar alte 20 au fost rănite, au indicat autorităţile locale, notează AFP, preluată de Agerpres. Astfel, potrivit unui membru al guvernului statului Mexico, pelerinii din statul vecin Michoacan mergeau la sanctuarul catolic din Chalma.

Acesta este al doilea cel mai important loc de pelerinaj din Mexic.

Potrivit autorităților, pentru moment, circumstanţele accidentului care a avut loc pe un drum secundar sunt deocamdată necunoscute autorităţilor, însă se fac cercetări în acest caz. 

Fotografii publicate în presa locală au arătat autocarul izbit de o casă, astfel că acesta nu s-ar fi lovit cu un alt autoturism. De asemenea, toate victimele erau pasageri ai autobuzului, printre care şoferul, scrie Agerpres.

 

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel