Incendiu violent la depozite de mase plastice din Buzău

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Patru hale cu mase plastice au fost cuprinse de flăcări, luni seara, în Buzău. Incendiul este violent și se manifestă cu degajari mari de fum, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, Vlăduț Pîrvu. A fost emis un mesaj RO-Alert.

UPDATE! 

Incendiul de la halele din Buzău este localizat pe o suprafață de 2000 mp, astfel că pericolul extinderii flăcărilor la vecinătăți a fost eliminat, anunță purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, Vlăduț Pîrvu.

„La acest moment, incendiul este localizat pe o suprafață actuală de 2000 mp, astfel că pericolul extinderii flăcărilor la vecinătăți a fost eliminat. Echipajele operative aflate la locul de manifestare intervin pentru stingerea incendiului”, anunță Vlăduț Pîrvu.

Știre inițială

„Incendiu produs la 2 hale industriale, extins ulterior la alte 2 hale, din municipiul Buzău. Arderea se manifestă cu flacără deschisă și degajări mari de fum pe o suprafață min. 3000 mp. Pentru protecția populației aflată in proximitatea zonei de manifestare, a fost emis mesaj de avertizare prin intermediul sistemului Ro-Alert”, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Buzău, Vlăduț Pîrvu.

El precizează că în interiorul halelor sunt depozitate mase plastice.

„Din cauza vântului puternic care poate genera extinderea flăcărilor, mijloacele de intervenție au fost suplimentate cu alte trei mașini de stingere (2 de la ISU Ialomița, 1 de la ISU Brăila) și cu o Autoscară de la ISU Vrancea. Totodată, pentru eficientizarea misiunii de răspuns, au fost solicitate mai multe autocisterne din cadrul SVSU Buzău. Până la acest moment, nu au fost raportate victime”, adaugă Pîrvu.

„A fost activat codul portocaliu, ceea ce înseamnă că turele libere vin la unitate”, adaugă Pîrvu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel