Incendiu puternic în Capitală. Mari degajări de fum și flăcări de câțiva metri

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Pompierii intervin pentru a stinge un incendiu produs la un depozit de pe Șoseaua Fundeni din Capitală. Depozitul are o suprafață de aproximativ 400 mp, iar în zonă sunt degajări mari de fum, informează ISU București-Ilfov, potrivit Mediafax.

UPDATE 2 Populația a fost avertizată prin intermediul RO-ALERT. Locuitorii Capitalei au primit mesaje de avertizare pe telefon, pentru degaja căile de acces și pentru a se adăposti. Degajările de fum sunt masive, fiind pusă sănătatea oamenilor în pericol.

UPDATE 1 Sursa menționată anunță că posibilitatea de alimentare cu apă din rețeaua de hidranți este redusă. Drept urmare, vor fi trimise și motopompe și este posibil ca alimentarea să fie făcută și din lac.

Potrivit ISU București-Ilfov, există posibilitatea ca flăcările să se extindă, deoarece în exteriorul halei sunt și alte spații de depozitare.

Echipajele ISU intervin, la ora transmiterii știrii, pe Șoseaua Fundeni din Capitală pentru a stinge un incendiu produs la un depozit ce are o suprafață de 400 mp.

Potrivit ISU București-Ilfov, există posibilitatea ca flăcările să se extindă, deoarece în exteriorul halei sunt și alte spații de depozitare.

La intervenție au fost mobilizate 12 autospeciale de stingere, Detașamentul Special de Salvatori, 2 echipaje SMURD și unul de descarcerare.

Sunt degajări mari de fum în zonă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel