Incendiu Olanda. Patru persoane au murit

Andrei Lazăr |
Data publicării:
Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă

Patru persoane, între care doi copii, şi-au pierdut viaţa într-un incendiu la o locuinţă din Papendrecht, în apropiere de Rotterdam, a anunţat sâmbătă poliţia olandeză. 

Victimele sunt un bărbat şi o femeie de 32 de ani, precum şi doi copii de patru şi şase ani, precizat poliţia din Rotterdam pe Twitter, relatează AFP. Serviciile de urgenţă, ale căror echipe de intervenţie au fost desfăşurate în număr mare după ce a fost anunţat incendiul, au găsit victimele la parterul locuinţei lor, au relatat mass-media olandeze. 

Incendiul, care a fost în cele din urmă stins, a izbucnit sâmbătă dimineaţă într-o casă cu mai multe apartamente din oraşul Papendrecht, în vestul Olandei. Cauzele incidentului nu sunt cunoscute pentru moment. "Ancheta este în plină desfăşurare", a precizat poliţia. 

Conform mass-media olandeze, anchetatorii iau în considerare toate scenariile posibile, inclusiv teza unui accident sau cea a unei crime familiale. Această nouă dramă survine la două zile după moartea a patru copii în coliziunea între un tren şi o tricicletă electrică, un accident care a bulversat Olanda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel