Incendiu masiv la Bursa de Valori din Copenhaga. Parlamentul și guvernul danez au fost evacuate / VIDEO

Cristina Iacob |
Data publicării:
Foto: Captură de ecran / Sursă: X @pressefotosdk
Foto: Captură de ecran / Sursă: X @pressefotosdk

Bursa de Valori din Copanhaga a fost cuprinsă de flăcări.

Un incendiu devastator a cuprins astăzi clădirea Bursa de Valori din inima istorică a Copenhagăi, iar turnul său emblematic s-a prăbușit în urma flăcărilor. Presa daneză a relatat că incendiul încă face ravagii, iar eforturile de stingere sunt în plină desfășurare.

Oamenii au încercat să salveze picturile

 

Alarmele au sunat la ora 7:36 dimineața, iar echipajele de pompieri și autoritățile locale au fost imediat mobilizate pentru a face față situației de urgență. Directorul pentru managementul urgențelor de la Copenhaga, Jakob Vedsted Andersen, a descris incendiul ca fiind "foarte, foarte mare" și a subliniat că va fi nevoie de eforturi considerabile pentru a-l stinge.

Clădirea Bursei era în curs de renovare de mai multe luni, iar barierele de construcție încă o înconjurau în momentul izbucnirii incendiului. Motivul exact al izbucnirii focului nu este încă clar și va fi subiectul unei investigații amănunțite.

În contextul pericolului iminent, Parlamentul și guvernul danez au fost evacuate, având în vedere proximitatea lor față de zona afectată. Măsură a fost luată pentru a asigura siguranța personalului și a preveni răspândirea focului. Eforturile de stingere continuă, iar coloanele uriașe de fum negru continuă să se ridice din zona afectată, în ciuda intervenției constante a echipajelor de pompieri.

Oamenii s-au mobilizat și au încercat să salveze operele de artă din incendiul care devasta clădirea istorică. Cu toate acestea, situația rămâne tensionată, iar autoritățile încearcă să gestioneze situația și să limiteze pagubele cât mai mult posibil.

VIDEO

 


----------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 



 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel